Meet our High Class Escort

Mila

Ik ben een sensuele, charmante en stijlvolle vrouw die sterk en onafhankelijk in het leven staat. Ik hou van een goed gesprek waarin plaats is voor emotie en humor maar onze date kan zomaar vurig omslaan naar een spannend samenzijn waarin ik jou verbluf met mijn sexy uitstraling en sensuele verschijning. Ik vind het fijn jou een heerlijke tijd te bezorgen en er helemaal voor jou te zijn! Ik ben puur, sexy en heb uitstraling. Ik kijk naar jou met een mysterieuze blik. We zullen elkaar ontdekken en mijn ogen en mijn lichaam zullen jou verleiden, betoveren en doen smelten... Wanneer zie ik je?

-x Mila

Mila's professional gallery is coming soon, there are selfmade pictures. 

  • Over Mila

  • uiterlijk

  • Service

  • Tarieven

Karakter

Mila is een sensuele, zelfverzekerde, charismatische maar vooral sexy vrouw, Die 4 unieke eigenschappen combineren: sex-appeal en sensualiteit. In haar vindt u een heerlijke slanke vrouw met de perfecte rondingen die het leven met twee handen aangrijpt, en die ook u met twee handen zal aangrijpen. Ze doet erg haar best om achter uw fantasieen te komen, want het windt haar zeer op als zij weet hoe u wilt genieten. Met haar intense en doordringende ogen zal ze uw blik niet meer loslaten. Mila is niet alleen sexy maar ook openhartig en uitdagend. Zowel in gesprekken als tussen de lakens. Met Mila kunt u ook de diepte in. Ze heeft veel levenservaring en kan dus gemakkelijk met u communiceren en luisteren naar wat u met haar wilt delen. Ze zal niet oordelen en zal haar levenservaring juist gebruiken u wellicht andere inzichten te geven. 

Door haar nieuwsgierigheid zal zij steeds met u op zoek gaan naar stoute grenzen. Dat maakt een date met Mila spannend, altijd weer als nieuw en heel verslavend.....

Wilt u Mila boeken? Wacht geen moment langer en neem contact met ons op!

Karakter eigenschappen

Puur, Charismatisch, Sensueel, Slim & vol passie

Algemeen

Opleiding: HBO

Beroep: Zelfstandig ondernemer 

Roker: Nee

Talen: Nederlands en Engels

Interesses

  • Sporten/Gezondheid
  • Uiterlijke verzorging
  • Interieur en styling
  • Reizen


Favorieten

Drankjes: Volle stevige wijnen, Champagne, Gin&Tonic

Geurtje: Coco Chanel, Lancome

Lingerie: Aubade, Lise Charmel, Honey Birdette

Keuken: Culinair Frans, Japans, Italiaans

Seksuele oriëntatie: Heteroseksueel

Kleding stijl: Sexy Elegant Stijlvol

Verlanglijstje

Wilt u Mils verrassen? Dat kan met:

  • Parfum Coco Chanel. Lancome  
  • Designer tas, Chanel

Boek Mila

Een charismatische, sexy en sensuele vrouw die samen met u grenzen onderzoekt? Boek een date met Mila.