Meet our High Class Escort

Ruby
Mensen zeggen vaak tegen mij dat ik een bijzondere uitstraling heb. Een jonge vrouw met charmes die je nog niet eerder hebt gezien, Ik ben echt iemand die graag nieuwe dingen ontdekt, spanning opzoekt en mijn horizon verbreed. Ik zie mijzelf dan ook als een open-minded vrouw en ben altijd erg nieuwsgierig waarom mensen bepaalde verlangens en of behoeftes hebben. In groepen zul je mij niet op de voorgrond zien staan. Ik ben die vrouw die toekijkt, observeert en leert. Maar wees niet bang ik laat van mijzelf horen wanneer dat nodig is en de gelegenheid zich voordoet. Ik heb mijn hart op de tong en bij mij geldt; what you see is what you get. Mijn leven probeer ik zo gezond mogelijk in te vullen. Sport en bewegen is mijn lust en mijn leven. Hier haal ik mijn energie en levensvreugde uit, tegelijkertijd is het voor mij een uitlaatklep. Het liefst ontdek ik de wereld op verschillende manieren. Wandeltochten, fietstochten, sneeuwschoenwandelen, skiën, mountainbiken etc. Zolang ik maar op reis ben is alles goed..... Neem jij mij mee op reis in jouw wonderen wereld?

Wat ik aantrekkelijk vind aan een man is iemand die mij omver blaast met zijn charmes maar vooral ook een man die erg dominant is. Iemand die mij tegen de muur aan duwt, verleidelijk aan mijn haar trekt op de dansvloer of tussen de lakens of mijn benen ruw uit elkaar duwt wanneer wij elkaar na een heerlijke avond samen spelend gek hebben gemaakt. Ondanks ik misschien in het begin zal protesteren (ik ben switch) zal ik mij wel laten veroveren... Ook vind ik het erg leuk om te kijken  en ben ik een heerlijke voyeur, dit in een swingersclub setting is waar je mij mee verrast. 
.

-X Ruby

Ruby is een van onze nieuwste aanwinsten. 

 • Over Ruby

 • uiterlijk

 • Service

 • Tarieven

Karakter

Ruby is een van onze nieuwste dames die wij met open armen hebben ontvangen. The Girl Next Door? Quess again! Ruby oogt op het eerste gezicht als een stille vrouw die zich graag op de achtergrond begeeft maar wanneer ze zich op haar gemak voelt bij u gaat er een wereld voor u open. Ze neemt u mee naar uw diepste verlangens en laat zich graag domineren door u. Een man die karakter heeft en weet hij wil. dat is wat Ruby aantrekkelijk vindt. Ze is een echte avonturier en gaat graag met u op avontuur. Geen reis is haar te gek en geen land haar te ver... want wat haar lijfspreuk is, "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan".  Ze heeft een prachtig lijf die ze elke dag met heel haar ziel en zaligheid verzorgt. Sporten is haar passie en doet ze graag. Haar tempel, zo omschrijft ze haar lijf. Haar blonde lokken en mooie sprekende ogen zullen versteld doen staan. Ze is niet perse een glamour girl maar dat is ook niet wat u zoekt wanneer u Ruby wit ontmoeten. Ze is speels, classy, sexy en enorm ruimdenkend. Een spontaan feest? Ruby is graag uw +1! 

Karakter eigenschappen

Verleidelijk, Direct, Eerlijk, Avontuurlijk, Loyaal, Nieuwsgierig

Algemeen

Opleiding: HBO

Beroep: Financial manager

Roker: Nee

Talen: Nederlands & Engels 

Interesses

 • Sporten
 • Reizen
 • Lezen
 • Nieuwe dingen ontdekken & Genieten


Favorieten

Drankjes: Wijn, Speciaal biertjes

Geurtje: Hugo Boss The Scent

Lingerie: Honey Birdette, Bordelle

Keuken: Frans, Mexicaans, Italiaans 

Seksuele oriëntatie: Bi

Kleding stijl: Feminine, Sportief, Sensueel

Verlanglijstje

Wilt u Ruby verrassen? Dat kan met:

 • Reizen
 • Exclusieve feesten
 • Sieraden (zilver/witgoud)

Boek Ruby

Een bijzondere dame met een prachtig atletisch lijf, een natural beauty en zelfverzekerd. Echt een vrouw waar u nooit genoeg van zult krijgen. Wilt u een avond en een avontuur met haar beleven? Boek Ruby via de knop hieronder.