First time experience

Uw eerste keer, wat het ook is, nog mooier gemaakt.

Voor alles is een eerste keer...

Een perfecte luxe suite in een prachtig  viersterren hotel in een stad naar uw keuze. Een fles champagne, een bed vol met rozenblaadjes, een prachtige jacuzzi, een regendouche waar genoeg ruimte is voor twee…..

En dan een prachtige Exquisite dame. Zij is lief, zorgzaam, geduldig en zal aan elk detail denken voor jouw onvergetelijke ervaring en ontmaagding. Zij is geduldig, zorgt ervoor dat uw spanning afneemt, is begripvol en adembenemend mooi! 

Ook voor de “ first time “ ( ontmaagding ) experience is bij Exquisite International ruimte. We helpen graag bij het ontdekken van eerste keren. Bijvoorbeeld de eerste keer kennismaking met seks. Of de eerste boeking van een High Class Escort. We begeleiden u graag naar de perfecte dame die met u deze onvergetelijke first time Experience doorbrengt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een eerste keer, in welke vorm dan ook is voor iedereen een spannende aangelegenheid. Neem de tijd, laat je in de watten leggen door de dame die het beste past bij jou wensen en laat ons alles er omheen tot in de puntjes regelen.

Neem vooral de tijd, wij raden u aan minimaal 3 a 4 uur te boeken. Deze tijd wilt u gebruiken de dame te leren kennen en te ontdekken. Wilt u met haar nieuwe seksuele disciplines verkennen? Laat dit weten bij uw boeking, zodat we kunnen helpen bij het maken van de juiste match.

Twijfel geen seconde meer en boek bij ons uw First time Experience. Een avond vol spanning, romantiek en vooral een onvergetelijke ervaring!

Contact

Bezoekadres: 


       Queens Tower Delfslandlaan 1

       1062 EA Amsterdam

Email:  info@exquisite-international.com