Meet our High Class Escort

Laryssa

Van jongs af aan hebben zowel psychologie en seksualiteit mij altijd geïntrigeerd. Seksualiteit is voor mij een onderdeel van mentaal welzijn. Daardoor kan ik samen met jou genieten op een manier die verder gaat dan lust. Je zult tijdens een date geen geknutselde versie van mij krijgen maar daadwerkelijk een echte, jonge, zelfbewuste vrouw. Ik heb veel interesse in jou, waarbij ook jij geen rol hoeft te spelen. Voor mij zit er kracht in kwetsbaarheid. Daarom geniet ik van een oprechte connectie en wederzijdse interesse. Voor mij is niets zo aantrekkelijk als een zelfverzekerde man, die natuurlijke subtiele dominantie uitstraalt. Ben jij doortastend net als ik? In mij vind je een empathische, sociale vrouw met veel relativeringsvermogen en een goed gevoel voor humor. Ik ga graag op zoek naar balans in alles wat ik doe, tussen lichtheid en diepgang, feesten en rusten, spanning en release. Gaan wij elkaar ontdekken?

-x Laryssa

Laryssa's gallery classy girl next door spannend

 • Over Laryssa

 • uiterlijk

 • Service

 • Tarieven

Karakter

Laryssa is een vrouw waarin tegenstellingen bij elkaar komen. Ze is mysterieus en open tegelijkertijd, heeft veel verschillende kanten en is nieuwsgierig naar de binnenwereld van anderen. Met Laryssa is geen moment hetzelfde. Haar enorme diepgang heeft vele lagen, waardoor zij u keer op keer zal blijven verrassen. Haar intense oogopslag verraadt direct dat Laryssa houdt van een uitdaging en dat zij een vrouw is met een spannend randje. Ze heeft een scherpe tong en zoekt altijd naar authentiek contact. Laat haar complexe karakter u niet intimideren, Laryssa heeft speelse, lichte natuur. Ze is luchtig, houdt van een grapje en viert het leven. Voor haar is het leven een ontdekkingsreis, waarin ze het liefst verbinding met anderen opzoekt. Laryssa heeft een zeer slanke taille met prominente heupen. Ze is slank en curvy tegelijk en wie over haar zijdezachte huid heen strijkt zal zich niet kunnen inhouden. Laryssa is een werkelijk unieke ervaring, die u niet zal willen missen.

Karakter eigenschappen

Analytisch, doortastend, sociaal, invoelend, liefdevol, zacht, mysterieus,

Algemeen

Opleiding: HBO

Beroep: Ondernemer

Roker: Party smoker

Talen: Nederlands vloeiend, Engels vloeiend

Interesses

 • Latijns Amerikaanse partnerdansen
 • Lezen, schrijven
 • Bedrijfskunde en human capital
 • Pedagogiek


Favorieten

Drankjes: Champagne, wijn, cocktails

Geurtje: J'adore Dior

Lingerie: Primadonna, Marie Jo, Bluebella, Agent provocateur, Marlies Dekkers

Keuken: Spaans

Seksuele oriëntatie: Biseksueel

Kleding stijl: Classy feminine met een sexy twist

Verlanglijstje

Wilt u Laryssa verrassen? Dat kan met:

 • Parfum: J'adore Dior
 • Handtassen (Saint Laurent)
 • Schoenen (Jimmy Choo, Louboutin, Hot Chick)

Boek Laryssa

Deze klassieke schoonheid is de perfecte date voor wie houdt van intelligente, speelse vrouwen. Is dit uw droomvrouw? Bekijk haar beschikbaarheid en boek direct.