Erotisch feesten

Een sexy feestje en op zoek naar een date? Of misschien wel het hele feest zelf geven? Let us show you how we party! 

Erotisch feest met een High Class Escort

Voor erotische feesten, kunt u bij ons terecht. Wilt u ze zelf organiseren? Bij u thuis of een luxe locatie? Onze eventplanners zorgen ervoor dat uw feest van alle gemakken voorzien is. Uiteraard zijn de dames van Exquisite ook aanwezig om voor u en uw gasten te zorgen.

Ook bieden wij u de perfecte dame om u te vergezellen tijdens een spannende aangelegenheid. Madame Homard? Big little Secrets? Of een bezoekje aan een exclusieve parenclub? Geef ons aan voor welke gelegenheid u een dame wens en wij hebben de perfecte date voor u.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Al onze dames zijn gespecialiseerd in het gezelschap houden op een van deze chique of spannende aangelegenheden. Zij zijn sociaal, galant, charmant en weten zich op elk moment te mengen in belangrijke conversaties aan uw zijde.  

Nodig een of meerdere dames uit voor perfecte entertainment tijdens een georganiseerd feest, een bezoekje aan een club of juist samen een prachtige stad te verkennen.

Of laat een feest organiseren waarin u de gastheer bent. Exclusive Parties door Exquisite International . Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Bezoekadres: 


       Queens Tower Delfslandlaan 1

       1062 EA Amsterdam

Email:  info@exquisite-international.com